Markus Schulz má na kontě další hit. Na "Symphony Of Stars" si pozval osvědčenou Christinu Novelli

24.01.2019 15:52 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Markus Schulz vydal na podzim minulého roku skvělé autorské album "We Are The Light", na kterém se částečně odklonil od trancu a zařadil na něj i několik hodně mainstreamových songů. I přesto byla deska přijata fanoušky vřele, a tak Markus vypouští se zhruba měsíčními odstupy další a další singlové jednohubky. Tou poslední je "Symphony Of Stars".

Zmiňovaný song byl pro mnohé již při prvním poslechu celé nahrávky jasnou singlovou volbou. V Miami žijící DJ a producent ji napsal pouze s kytarou v ruce a základní kytarový riff v ní i ponechal. Britská DJka a zpěvačka Christina Novelli výsledku svým nezaměnitelným hlasem dodala lehkost a rádiové ambice. Atmosféru skvělým způsobem dokresluje jednoduché video, které si oba umělci zajeli natočit do Řecka. Prostě hit, jak má být!

Připomeňme, že Markus Schulz se již brzy vrátí i do České republiky. Jeho DJské vystoupení se uskuteční 1. února v brněnské Zoner BobyHall v rámci akce pojmenované "Markus Schulz at Citadela", kde úspěšný hudebník a producent oslaví i své čtyřiačtyřicáté narozeniny. Aktuálně je v prodeji poslední vlna vstupenek, tudíž je o Markusovo vystoupení opět obrovský zájem. Pokud chcete být u toho, lístky nakupujte zde.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY