Queen vydají Zlatým glóbem oceněný film "Bohemian Rhapsody" na DVD a Blu-ray. Obsahovat bude i kompletní záznam Live Aid

09.01.2019 17:19 - Jana Kloučková | foto: facebook interpreta

Queen navazují na veleúspěšný loňský rok. Letos mají pro hudební či filmové fanoušky přichystáno vydání filmu "Bohemian Rhapsody" na DVD a Blu-ray. Datum vydání v těchto formátech se celosvětově liší. České internetové obchody uvádějí dostupnost od 6. března. Snímek bude obsahovat i český dabing.

S emisí se příznivci britské skupiny dočkají i množství bonusů. Kotouček bude obsahovat kompletní dvaadvacetiminutové vystoupení na benefičním koncertu Live Aid, nezařazené scény, pohled do zákulisí, rozhovory s herci a kytaristou Brianem Mayem či bubeníkem Rogerem Taylorem, kteří se na vzniku filmu podíleli.

Snímek "Bohemian Rhapsody" doposud vydělal přes 700 miliónů amerických dolarů. O uplynulém víkendu bodoval i na Zlatých glóbech, kde zvítězil v kategoriích Nejlepší drama a Nejlepší mužský herecký výkon v dramatu. Překonal tím například snímek "A Star Is Born" s Lady Gaga. Ta mimochodem převzala sošku za skladbu "Shallow" v kategorii Nejlepší filmová píseň.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY