Sia chystá nové album a muzikál

31.12.2018 12:14 - Ondřej Kocáb | foto: siamusic.net

Australská diva Sia má v plánu vydání další řadové desky. Jedna z nejpopulárnějších zpěvaček současnosti na svém Twitteru, v reakci na dotaz jednoho z fanoušků, informovala, že by novinka měla vyjít již během příštího roku. Kromě alba prý chystá také premiéru muzikálu, na kterém v posledních měsících taktéž pracovala.

Nová kolekce bude již devátým studiovým počinem třiačtyřicetileté rodačky z Adelaide. Naposledy bodovala s deskou "This Is Acting" v roce 2016. Z ní vzešly hity "Alive", "Cheap Thrills" nebo "The Greatest". V roce 2017 se připomněla s vlastním vánočním výběrem "Everyday Is Christmas", na kterém opět spolupracovala s tanečnicí Maddie Ziegler. Poslední sólovou skladbou je říjnový singl "I'm Still Here", který do svého dokumentu "At The Heart of Gold: Inside the USA Gymnastics Scandal" použila stanice HBO.

V letošním roce se Sia také spolčila s britským hudebníkem Labrinthem a americkým DJem a producentem Diplem. Jejch projekt LSD se prozatím ukázal se čtyřpísňovým EP "Mountains", které vyšlo pouze digitálně na Spotify. Dále také pomohla country legendě Dolly Parton se skladbou "Here I Am" pro soundtrack k filmu "Dumplin'".



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY