Z programu hudebních festivalů United Islands a Metronome v roce 2019 nic nepropásnete

18.12.2018 15:17 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Už 2. června 2019 se Praha pošestnácté v řadě stane dějištěm největšího svátku nové muziky. Uskuteční se zde totiž další ročník multižánrového festivalu United Islands Of Prague, kde opět vystoupí nespočet talentovaných hudebníků z celého světa. Akce proběhne stejně jako v předchozích dvou letech v ulicích Karlína.

Příští rok se open-air festival United Islands Of Prague uskuteční o tři týdny dříve, než tomu bylo v minulosti. Poprvé se tak nebude překrývat se sesterským festivalem Metronome. "Rozhodli jsme se vyjít vstříc všem milovníkům kvalitní hudby, kteří si přáli naplno užít jak United Islands, tak i Metronome Festival Prague. Příští rok bude mít každý festival svůj vlastní termín. Místo jednoho víkendu, kdy bude Praha žít hudbou, tak nyní připravujeme rovnou dva," vysvětluje David Gaydečka, pořadatel festivalu.

Festival United Islands se bude opět soustředit především na objevování nové muziky a hudebních talentů. Kromě mladých vycházejících hvězd se ale návštěvníci mohou těšit i na vystoupení několika stálic české i zahraniční hudební scény, které hudební objevy přijdou naživo podpořit. Součástí budou tradičně i zajímavé kreativní aktivity nejen pro dospělé ale i pro děti. United Islands Of Prague tak poskytne skvělé zázemí i rodinám s dětmi, které hledají originální program na Den dětí.

Šestnáctý ročník festivalu United Islands Of Prague bude probíhat od pátku 31. května 2019 do neděle 2. června 2019. Vstup bude jako každý rok pro všechny zdarma. Více informací najdete na oficiálním webu festivalu. Metronome Festival Prague je naplánován na stejný termín jako v předchozích letech, na víkend 21. - 22. června 2019. Více informací najdete zde.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY