Loco Loco oprašují pět let starou skladbu "Slova lžou" a dávají jí nový vizuální kabát

16.12.2018 12:19 - Jiří V. Matýsek | foto: facebook interpreta

Sedm let na rockové scéně a třetí album na cestě. I tak se dá jednou větou shrnout dění kolem pražských Loco Loco. Ještě dříve, než se nová deska s názvem "Lekce hudby - 3. věta" objeví na pultech, představuje formace nový videoklip.

Na tom by nebylo nic tak zvláštního, kdyby nevznikl ke skladbě, která je pět let stará. Kapela totiž o obrazové podobě písničky "Slova lžou" uvažovala už delší dobu, samotná realizace ale byla spíše spontánním nápadem. Scénáře a produkce videa se ujal Mateyf Iks @papa.pech. Natáčelo se v Praze na Císařském ostrově na Benjamin & Franklin Houseboatu ve velice příjemném prostředí. V klipu hrají Radek Adámek, mimochodem finalista Muže roku 2018, který je středem pozornosti své přítelkyně, kterou ztvárnila Lucy Lee, a milenky Ivety Bendlové. Suverénně je rozkročený mezi dvěma milenkami a dlouho mu to docela prochází. Jak to tak ale bývá, jednou to rupne a jeho příběh dospěje až k překvapivé pointě a zaslouženém trestu.

V písni se ke skupině přidala i zpěvačka Žántí z kapely Matahari či RockOpery. Skladba "Slova lžou" prošla úpravou zvuku a v nymburském Holly Records se znovu nahrály bicí, aby zvuk lépe vyhovoval dnešním standardům.

Mezi nejúspěšnější zářezy Loco Loco se řadí album "Kdo je víc" s kapelou Dog Eat Dog, videoklipy "Chci to všechno", "Nezapomeň", "Tak počítej" nebo živák "Monstra", jenž vznikl společně s kapelou Dymytry. Na jaře příštího roku vyjíždí formace na turné, kde se představí v roli supportu pro bandu Harlej.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY