Stereo MC's v Praze už 1. února

30.01.2003 19:35 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Stereo MC's - Deep Down & Dirty
© facebook interpreta
Jedenáct hodin hudby, dvě živá vystoupení, DJové s vokalisty a především koncert Stereo MC’s! To vše a mnohem více na vás čeká již tuto sobotu 1. února v Malé sportovní hale na pražském Výstavišti. Dveře se otevřou již v 19:00 hodin a hudba bude znít až do šesté hodiny ranní! A protože se plní naše očekávání o velkém zájmu o tuto akci, doporučujeme všem, kteří ještě nemají vstupenky, aby si je co nejdříve obstarali v předprodeji sítě Ticketpro.

A co vás čeká na místě? Zrekonstruovaná Malá sportovní hala, které se bohužel nevyhnuly srpnové povodně loňského roku. Ale nebojte se, pronajímatel haly investoval nemalé prostředky na její renovaci a postaral se o komplet nové rozvody elektřiny, opravenou podlahu bez ochranných hokejových bariér, takže se prostor ještě zvětšil, zbrusu nové toalety, které budou samozřejmě "obohaceny" o mobilní toalety, nově vymalované chodby, apod. A co nabídne produkce? Pódium úctyhodných rozměrů - 12 x 10 metrů, nad kterým se bude tyčit ground-support ověšený světelným parkem - přes 30 pohyblivých světel a samozřejmě spousty statických, které společně s mlhou a dekoračními světly zvýrazní tu pravou koncertní atmosféru. Z ground-supportu nad pódiem se na vás bude "valit" tradiční EAW zvukový systém a budete mít rozhodně co dělat se udržet v blízkosti pódia, neboť basy na vás bude valit rekordních 34 basových reprobeden. Kromě perfektního zvuku a světelné show se můžete těšit i na tradiční video od našich vrchních dodavatelů LOOX, kteří vám vždy zprostředkují podívanou, kterou jste ještě neviděli.

A co by to bylo za party, kdyby na ní nebylo dostatek barů se vším, co k nim patří. Dva obrovské bary v obou rozích naproti pódiu nabídnou tradiční výběr všech drinků, které by na akci tohoto typu neměly chybět - točené pivo, alko i nealko a samozřejmě i něco k snědku. Míchané nápoje dle vašeho přání či z vybraného menu budete moci vychutnávat až do rána.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY