Celine Dion chystá tříletý koncertní maratón a nové album

02.02.2003 12:32 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Celine Dion - A New Day Has Come
© facebook interpreta
Celine Dion rozhodně patří mezi ty nejzářivější popové hvězdy a ty, jak je známo, si s každým novým albem dávají pořádně na čas. Čas od času je to ale jinak a právě nyní přišla ta chvíle.

I když její minulé album "A New Day Has Come" (prodalo se ho přes osm milionů kusů) vyšlo koncem března minulého roku, zpěvačka své fandy přesně rok poté, tedy 24. března, potěší novinkou nazvanou "One Heart". Pilotním singlem, jenž už by měl být k zaslechnutí na rádiích, je coververze skladby Roye Orbisona "I Drove All Night". Nové album nevychází tak brzy po tom minulém jen tak, hlavním důvodem je to, že již brzy začne Celine vystupovat ve speciálně pro ni postaveném sále v Caesars Palace v Las Vegas se show nazvanou "A New Day...", kde by během tří let měla odzpívat neuvěřitených šest set představení.

Pořadatelé této velkolepé a dlouhodobé akce samozřejmě nepředpokládají, že by na její koncerty chodili pouze obyvatelé Las Vegas, naopak, po celém světě pracují cestovní kanceláře, které prodávají zájezdy na její koncerty. Je to pro ni asi i jednodušší, než by se svou show objela celý svět, radši celý svět přijede za ní.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY