Sharon Van Etten v klipu k "Jupiter 4" poutavě vypráví o nalezené lásce

11.12.2018 16:32 - Ondřej Kocáb | foto: facebook interpreta

Sharon Van Etten je připravená na vydání své páté studiové desky. Album nazvané "Remind Me Tommorow" vyjde již v lednu příštího roku u labelu Jagjaguwar. Stane se tak více než čtyři roky po nahrávce "Are We There". Již v říjnu představila pilotní singl "Comeback Kid", teď na něj navazuje písní "Jupiter 4" i s videoklipem od režisérky Katherine Dieckmann.

"Hodně jsem se těšila na spolupráci s Katherine, se kterou jsme dělaly již na jejím filmu "Strange Weather" v roce 2016. Po jeho dokončení se nestala jen vůdčí silou pro mou práci, ale i v mém osobním životě. Sama mi povídala, jak spolu se svým manželem a dvěma dětmi dokážou žít i přes různá umělecká zaměření, a přesvědčila mě, abych se k hudbě vrátila až po narození syna. A já ji rovnou požádala, zda by mi někdy nenatočila videoklip k některé z písní. Když se zeptala, jakou atmosféru by měl mít, jednoduše jsem odpověděla: 'Apokalyptická máma.' A její odpovědí bylo: 'Určitě.' A proto ji mám tak moc ráda," podělila se zpěvačka z Brooklynu o historii této kooperace.

"Jupiter 4" je okouzlujícím příběhem o hledání věčné lásky. Krásný lovesong je doplněn černobílým videoklipem, ve kterém hraje pouze sama zpěvačka. A stejně jako se ve videoklipu vydává do temné krajiny v okolí lesů a jezer, tak se hudba vydává do temnot syntezátorů a tíživých úderů do bicích. Ačkoliv témata jako láska a zamilování bývají dost často přebraná, Sharon patří mezi vypravěčky, kterým věříte každé slovo. Dokazuje to i tento poutavý singl.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY