Céline Dion je prý satanistka. Vydala kolekci genderově neutrálního dětského oblečení

30.11.2018 10:02 - Simona Knotková | foto: facebook interpreta

Kanadská zpěvačka Céline Dion se přidala k propagátorům neutrálního genderu a ve spolupráci se značkou NUNUNU vydala dětskou unisexovou kolekci. Pod titulem CELINUNUNU si rodiče dětí mohou vybrat ze sedmdesáti kousků čítajících trička, leginy nebo mikiny. A to je problém. Podle představitelů katolické církve je to totiž jasný znak satanismu.

"Jsem přesvědčen, že celá ta věc s neutrálním genderem je dílem ďábla. Je to špatné. Netuším, kolik pohlaví teď podle některých jedinců máme, ale Bůh stvořil pouze dvě. Když se narodí dítě, co o něm jako první můžeme říct? Že je to chlapec, nebo dívka. To je ta nepřirozenější věc na světě. Když ale řekneme, že žádné pohlaví nemá, je to satanské. Tohle všechno je dílem někoho dalšího," řekl v rozhovoru pro National Catholic Register pensylvánský kněz John Esseff.

Aby toho nebylo málo, některé z oděvů na sobě mají lebky či iluminátské symboly v podobě trojúhelníků a nápisů "New Order". "Ďábel je lhář a je autorem mnoha velkých lží. Hlavním důvodem tohoto všeho jsou peníze, což je jeho symbol," varuje Esseff, který se kromě kázání věnuje také exorcismu.

Dion se k podobným nařčením dosud nevyjádřila. Už dříve se ale nechala slyšet, že ve své kolekci dává dětem svobodu vystoupit ze stereotypů a vybrat si, co samy chtějí. "Pomáháme jim, aby se cítily volné, kreativní, plné inspirace, vzájemného respektu a aby byly na tomto světě šťastné," sdělila.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY