- musicserver.cz">

Pokáč: "Pojďme vyprodat Forum Karlín!"

27.11.2018 15:15 - Hana Bukáčková | foto: facebook interpreta

Forum Karlín je u českých interpretů čím dál tím žádanější prostor, dokonce přeskočil dosavadní Mekku velkou Lucernu, o které platilo, že kdo ji vyprodal, byl někdo. A právě o dobytí karlínského prostoru se teď pokusí Jan Pokorný alias Pokáč, který zde odehraje dosud největší vystoupení své kariéry.

Koncert bude spjatý se křtem Pokáčovy druhé desky, která by měla vyjít na jaře a měla by obsahovat songy "V lese", "Hrdinský čin", "Aromatické léto" a "Láska na vsi". "Křest prvního alba 'Vlasy' v malý Lucerně byl díky vám naprosto neskutečnej zážitek. Tak co to posunout ještě o patnáct levelů vejš a udělat křest druhýho alba v obřím Foru Karlín?" uvedl sám hudebník v prohlášení a dodal: "Spolíhám na oba své fanoušky, že každej zburcuje svoje rodiče, babičku, tři kámoše ze základky a paní pošťačku a že spolu dokážem nemyslitelný - vyprodáme Forum Karlín! Žádný český plešatý písničkář to ještě nedokázal, změňme to! POJĎME VYPRODAT FORUM!"

Unikátní show, spousta hostů, songů, překvapení, spousta všeho. Jen vlasů na pódiu pomálu. Tak na to všechno se můžeme těšit 24. října příštího roku. A nebyl by to Pokáč, aby si nepřipravil něco originálního. Tentokrát jsou to vánoční balíčky, které můžete pořídit se vstupenkou.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY