Richard Durand přichází s novým albem po dlouhých šesti letech

22.11.2018 17:47 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Dvaačtyřicetiletý holandský DJ a producent Richard Durand se poslední léta soustředil na vydávání kompilací a hraní po celém světě, díky čemuž tak trochu kašlal na svou vlastní produkci. K té se ale konečně zase vrátil a na trh uvádí nové autorské album.

Richard Durand - The Air We Breathe
© facebook interpreta
Jeho první studiový počin po šesti letech dostal název "The Air We Breathe" a přináší celkem devatenáct položek. Durand na něm pracoval ve volných chvílích a dost času strávil na cestách. Jak sám uvádí, hledal vnitřní rovnováhu, chtěl si splnit několik svých osobních přání a snažil se vyrovnat i s bolestivou smrtí svého manažera, který mu byl zároveň jedním z nejbližších přátel.

Deska "The Air We Breathe" je díky tomu asi nejosobnějším titulem celé jeho dosavadní kariéry, přesto na tvorbu písní nebyl sám. Mezi hosty najdeme například jeho DJské kolegy Sieda van Riela, Marka Sherryho, Marca V nebo Mikea Schmida. Posledním hostem je zpěvačka Christina Novelli, kterou můžeme slyšet v pilotním singlu "The Air I Breathe".

Titul "The Air We Breathe" je k dispozici digitálně a na CD, fyzickou verzi budeme moci zakoupit i v České republice díky distribuci, a to od začátku prosince. Kdo by nechtěl čekat, může album již nyní objednávat zde.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY