Monkey Business si v klipu "Cpt. Pheromone And Sgt. Nicotine" utahují z policajtů

13.11.2018 10:11 - Hana Bukáčková | foto: Jan Janda

Skupina Monkey Business vydala nedávno svoji novou desku "Bad Time for Gentlemen". Z ní už představila klip k songu "Kick the Stupid", v němž se to hemžilo celebritami, které postupně nahrazovaly celý kapelní ansámbl. Nyní formace přichází s dalším videem, tentokrát k písni "Cpt. Pheromone and Sgt. Nicotine", kterou už dáma a pánové prezentovali naživo v rámci letních festivalů včetně květnového narozeninového koncertu.

A natočili ho hned tři režiséři - David Rauch, Pavel Mrázek a Matěj Ruppert. "Když jsme vymysleli, jak by měl klip vypadat, vůbec jsme nevěřili, že by se ho skutečně mohlo podařit realizovat. Produkčně byl totiž velmi náročný," přiznává zpěvák Ruppert a dodává: "Natáčelo se na souši, na vodě i ve vzduchu!!!"

Do povedené policejní honičky (skoro jak z hollywoodských filmových trháků) obsadili jako Sgt. Nicotine herce Adama Vaculu a jako Cpt. Pheromone herečku Kateřinu Klausovou, kterou nejspíš znáte z filmového šlágru "Špindl". Ti se snaží dohnat Matěje Hádka, který před nimi prchá všemi možnými prostředky. Na to, jak to dopadne, se podívejte níže. Každopádně je to vtipné a originální. Jako vždy!



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY