Lady Gaga v "Always Remember Us This Way" tasí svou největší zbraň - klavír

10.11.2018 10:27 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Hudební romance "Zrodila se hvězda" už v kinech vydělala na tři sta milionů dolarů a její soundtrack nadále opanuje prodejní žebříčky. Nemůžeme se proto divit, že Lady Gaga a Bradley Cooper pokračují v propagaci. Už čtvrtým zveřejněným videoklipem se stává ten k jedné z nejoblíbenějších písní snímku - "Always Remember Us This Way". I když tvůrci od začátku spoléhali hlavně na ústřední duet "Shallow" a závěrečný gejzír emocí "I'll Never Love Again", právě tahle balada se hned po vydání zabydlela na čelních příčkách hitparád.

Dnes už asi nikoho nepřekvapí, že Lady Gaga má ke klavíru více než jen přátelský vztah. Když k němu zasedne, je jedno, co zpívá, vždycky to totiž dokáže podat přesvědčivě. Platí to také v roli servírky Ally, kterou na pódium vytáhl její parťák, rocková hvězda Jackson Maine. "Always Remember Us Twis Way" patří mezi ty písně, ve kterých je rukopis Gaga jasně patrný, což se dá v rámci filmu považovat spíš za výjimku. Klidně by to ale mohla být i skladba Eltona Johna.

Emotivní prožitek podtrhne také videoklip, který vychází právě z oné scény, kdy je Ally neplánovaně vyslána na jeviště. Jedinou výtku můžeme směřovat k volbě dalších filmových záběrů - některé se totiž objevily už v předchozích klipech. Z déle než dvě hodiny trvajícího snímku by se přitom daly určitě vybrat i dosud nepoužité momentky. To hlavní - hudba - tady ale opět funguje na jedničku.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY