Backstreet Boys připravují nové album a představí ho i v Česku

09.11.2018 16:53 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Backstreet Boys ohlásili vydání nového alba "DNA". Na trhu se objeví 25. ledna 2019 díky labelu RCA Records. V pořadí desátá studiovka tohoto svého času boybandu bude obsahovat písně, pod kterými jsou podepsáni Lauv (Charli XCX), Andy Grammer, Stuart Crichton (DNC) a Mike Sabbath (J Balvin). Nahrávku předznamenává singl "Chances" z dílny tvůrčí dvojice Ryan Tedder a Shawn Mendes.

Počínaje 11. květnem příštího roku se pánové vydají na "DNA World Tour" - jejich největší halové turné po osmnácti letech. Během tří měsíců budou vystupovat po celé Evropě a Severní Americe. Vstupenky na koncerty budou k mání od pátku 16. listopadu, informace naleznete zde. Kdo si předobjedná libovolný formát nového alba do 13. listopadu 2018 15.00 hodin SEČ, získá k nákupu lístků přednostní přístup.

"Byli jsme schopni přenést všechny naše vlivy a styly do jednoho souvislého díla. Tyto písně jsou skvělou reprezentací toho, kdo jsme jako jednotlivci a kdo jsme jako skupina. Je to naše DNA. Jsme na album opravdu hrdí," říká k nové desce Kevin Richardson. "Naše cesta pokračuje a je ještě hodně toho, co je třeba udělat," doplňuje ho Brian Littrell a dodává: "Žijeme další kapitolu, která ještě nebyla řečena, a to je velmi vzrušující."

Backstreet Boys posledních čtrnáct měsíců přerušovali natáčení nové kolekce pouze rezidentními koncerty "Backstreet Boys: Larger Than Life" v Las Vegas. Jejich angažmá ale 27. dubna 2019 skončí, a kapela se tak přesune konečně i do Evropy. "Vegas byl úžasný zážitek a i další ohlášené termíny budou jedna velká party," rozplývá se Brian. "Pak nastane čas, abychom navštívili naše fanoušky po celém světě." A dne 22. června se dočkají i fandové v České republice, Backstreet Boys se ten večer představí v O2 areně. Vstupenky v cenovém rozmezí 1 250 - 2 450 Kč budou k mání od 16. listopadu v síti Ticketportal.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY