Iggy Azalea je bez labelu. Dočkáme se konečně následovníka debutu?

05.11.2018 18:46 - Simona Knotková | foto: facebook interpreta

Iggy Azalea je učebnicovým příkladem interpretky, která se po masivním komerčním úspěchu stala otrokyní labelu. I když nám pokračování debutu "The New Classic" slíbila už před dvěma lety, nikdy jsme se ho nedočkali. Zato jsme pravidelně mohli číst zprávy o přesunutých datech, vyhozeném materiálu a tahanicích s vydavateli. Letos v únoru sice australská rapperka podepsala smlouvu s Island Records, EP "Survive The Summer", které z jejich dílny vzešlo, však proběhlo hudební scénou takřka bez povšimnutí a podle kritik i zcela právem.

Příznivci osmadvacetileté hudebnice však nemusejí zoufat. Podle nejnovějších oznámení na Twitteru je totiž Azalea nyní oficiálně bez labelu, a nic jí tedy nebrání ve skládání a vydávání nových skladeb.

"Jsem oficiálně bez smlouvy!" píše ve tweetu z 3. listopadu doplněném o pobavené a oslavné emotikony. "Divný, tak moc jsem se snažila, abych smlouvu dostala... Nikdy by mě nenapadlo, jak budu šťastná, když ji pak ztratím. Konečně si můžu vydávat to, co chci já," doplňuje.

Zároveň ale v dalším příspěvku dodává, že hned tak brzy nové písně neuslyšíme. Rapperka chce mít jistotu, že nepustí ven nic, za čím by si nemohla stoprocentně stát, a stále hledá ten správný směr. "Letos ale žádná nová muzika ještě nebude. Na všem teprve pracuju a nechci nic vydávat předčasně. Novou hudbu bych ráda vydala na začátku příštího roku," uzavírá.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY