Před Slashem v Praze vystoupí Phil Campbell And The Bastard Sons

01.11.2018 16:11 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

I když pražská show Slashe, se kterým dorazí i Myles Kennedy a kapela The Conspirators, bude sama o sobě skvělým hudebním zážitkem, velmi výjimečný bude i speciální host, který publikum ten večer rozehřeje. Bude se jednat o skupinu Phil Campbell And The Bastard Sons.

Toto pětičlenné seskupení tvoří Phil Campbell, kytarista legendární kapely Motörhead, jeho synové Todd, Dane a Tyl a zpěvák Neil Starr. Kapela existuje od roku 2016, kdy si v srpnu odbyla svoji premiéru na koncertních pódiích v rámci oblíbeného německého festivalu Wacken. Následovaly desítky vystoupení po celém světě, kde Phil Campbell And The Bastard Sons doprovázeli jako support například Guns N' Roses, Saxon nebo Airbourne.

V listopadu 2016 vydala formace své první EP, následující rok v létě začala natáčet svoji debutovou desku. Ta vznikla v rodném Walesu, finální master se pak dělal v legendárních londýnských studiích Abbey Road. Titul "The Age Of Absurdity" vyšel počátkem tohoto roku, přináší dvanáct písní a producentsky jej zastřešil Romesh Dodangoda.

Naživo si songy z této desky budeme moci poslechnout již 9. února příštího roku v pražské O2 areně. Vstupenky v cenovém rozmezí 1 190 - 1 590 Kč jsou k mání v síti Ticketportal.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY