Britney Spears bude od února opět dominovat v Las Vegas

19.10.2018 17:31 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Když Britney Spears minulý týden v upoutávce na show Ellen DeGeneres avizovala, že ve čtvrtek 18. října přijde velké oznámení, mnozí fanoušci jistě zahořeli nadějí, že půjde o novou hudbu. Jenže popová princezna se namísto toho vrací do Las Vegas, kde se svou rezidentní show "Piece Of Me" bavila návštěvníky dlouhé čtyři roky.

Nyní přichází s novým konceptem, pojmenovaným "Domination". První vystoupení v Parku MGM se odehraje 13. února. V tuto chvíli je naplánováno dvaatřicet představení do srpna 2019. Jak to tak ale u angažmá popových hvězd v Las Vegas bývá, dá se očekávat, že se Spears městu hazardu upsala na delší dobu než jen několik měsíců. Termíny tedy budou nejspíš přibývat.

Show "Piece Of Me" se v resortu Planet Hollywood konala pravidelně od prosince 2013 do závěru roku 2017. Do předzpívaných pěveckých linek otevírala Britney ústa při dvou stech čtyřiceti osmi představeních. Navštívil je v součtu bezmála milion diváků. Výdělek činí podle Wikipedie 137,7 milionu amerických dolarů. Letos v létě přivezla interpretka toto vystoupení i do Evropy. O tom, jak některé fanoušky naštvala svým přístupem k meet and greet, jsme psali nedávno.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY