Therapy? opět zahřmí v klubu Rock Café

18.10.2018 08:24 - Ondřej Hricko | foto: facebook interpreta

Irské trio rockových veteránů Therapy? ani trochu nepůsobí, že by se chystalo do zaslouženého důchodu. Naopak nezlomně tvoří a objíždí kluby po celé Evropě. Už to vypadalo, že Českou republiku v rámci aktuálního turné k nové desce "Cleave" kapela mime, nakonec se však po takřka přesně třech letech vrátí do pražského klubu Rock Café. Tehdy, v lednu 2016, zde muzikanti odehráli své zatím poslední skvělé vystoupení k tehdy aktuální nahrávce "Disquiet".

Therapy? fungují už téměř třicet let a současnou sestavu tvoří hned dva zakládající členové: zpěvák a kytarista Andy Cairns a basák Michael McKeegan. Od roku 2002 tuto dvojici doplňuje ještě bicman Neil Cooper. Novinka "Cleave" je jejich již patnáctým albem a přináší tradiční směs rocku, metalu i punku s charakteristicky syrovým zvukem.

Koncert se uskuteční 1. února 2019 a vstupenky je možné zakoupit v předprodeji za 459 Kč na webu GoOut.cz. Na místě se poté cena navýší na 490 Kč. Pokud Therapy? odehrají jen z poloviny tak dobrou show jako při své poslední zastávce, máme se na co těšit.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY