Cher vydá album coververzí skupiny Abba už v pátek

25.09.2018 08:59 - David Věžník | foto: facebook interpreta

Jak jsme vás informovali v létě, bude šestadvacátá studiová nahrávka zpěvačky Cher výběrem coververzí kapely Abba. Od té doby dostaly věci konkrétnější tvary, z nichž ten nejpodstatnější je, že deska vyjde už v pátek 28. září.

Cher - Dancing Queen
© facebook interpreta
Album dostalo název "Dancing Queen" a bude obsahovat deset skladeb. Produkce devíti z nich se ujal Mark Taylor, jeden kousek, "Fernando", pak produkoval sám Benny Andersson. Cher postupně uvolnila tři singly: "Gimme! Gimme! Gimme! (A Man After Midnight)" a "SOS" v srpnu, před několika dny pak baladu "One of Us". Druhá zmíněná se dočkala i videoklipu, v němž se ovšem samotná diva nevyskytuje, a všechny tři si můžete vychutnat pod článkem.

Vydáním nahrávky zpěvaččiny aktivity samozřejmě nekončí. Minulý pátek už vyrazila na turné k desce. To se jmenuje "Here We Go Again Tour" a prozatím čítá 44 zastávek, během kterých se ikonická diva podívá do Oceánie a Severní Ameriky.

Tracklist "Dancing Queen" je následující: Dancing Queen, Gimme! Gimme! Gimme! (A Man After Midnight), The Name of the Game, SOS, Waterloo, Mamma Mia, Chiquitita, Fernando, The Winner Takes It All, One of Us.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY