KISS dávají sbohem, příští rok vyjedou na poslední světové turné

21.09.2018 11:13 - Ondřej Kocáb | foto: facebook interpreta

Legendární rocková skupina Kiss se bude loučit. Oznámila to při středečním vystoupení v americké talentové show "America’s Got Talent", kde zahrála jeden ze svých největších hitů "Detroit Rock City". Členové Rokenrolové síně slávy prozradili, že vyrazí na závěrečné světové turné, které bude rozlučkou s bohatou kariérou party, která vznikla v roce 1973 v New Yorku.

"Vše co jsme vybudovali a dobyli během posledních čtyř dekád, by se nikdy nestalo bez všech těch milionů fanoušků po celém světě, kteří plnili kluby, arény nebo stadiony. Tohle turné bude obrovská oslava pro ty, kteří nás již viděli, a zároveň také poslední šance pro všechny ostatní. KISS army, loučíme se na našem posledním turné s doposud největší show a odejdeme stejným způsobem, jako jsme přišli. Bez omluv a nezastavitelní," prohlásili muzikanti.

Data posledního turné zvaného "End of the Road World Tour" nejsou prozatím známá, nicméně podle stránek kissonline.com by oznámení mělo přijít v nejbližších dnech.

Kiss vydali dvacet studiových alb, z nichž poslední "Monster" vyšlo již před šesti lety. Zda opravdu půjde o loučení, se teprve dozvíme. Rockeři totiž jedno "Farewell Tour" jeli v roce 2000 a konec to ani zdaleka neznamenalo...



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY