Nelly Řehořová pokřtí své první EP "V okamžiku". Kmotrem bude na Cargo Gallery Sebastian

12.09.2018 19:08 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Teprve sedmnáctiletá zpěvačka Nelly Řehořová vydala před pár dny své debutové EP "V okamžiku". Novinka vznikala pod záštitou Supraphonu a její moderní popový zvuk má na svědomí autorský a producentský tým v čele s Marcellem z No Distance Paradise, studiem Creative Music House nebo zpěvákem Matějem Burdou. Vypomohl ale i rapper Johny Machette.

Nelly Řehořová - V okamžiku (EP)
© facebook interpreta
Minialbum s pěti písničkami představuje oproti předešlé tvorbě mladé zpěvačky a také herečky výrazný zvukový posun směrem k současné pop music. "Mám obrovskou radost, že se nám povedlo vytvořit něco, na co jsem opravdu pyšná - originální písničky s moderním zvukem. Byla to dlouhá cesta, více než roční práce, díky které jsem poznala skvělé lidi, se kterými si rozumím a stali se z nás přátelé. Název alba 'V okamžiku' vychází z prvního singlu na desce 'Život je v okamžiku'. Každý okamžik svého života žijme opravdově a intenzivně. Bílý obal desky jsem vybrala proto, že bílá barva je symbolem čistoty a nejvyšší dokonalosti. Působí rozjasňujícím dojmem, dává ale i prostor k přemýšlení a napsání osobního věnování," vykládá Řehořová.

Svoje první EP, které před prázdninami uvedl singl "Nad hladinou", pokřtí v pátek 14. září na lodi Cargo Gallery na Smíchovské náplavce v Praze. Kmotrem se stane zpěvák Sebastian. Součástí koncertu bude i speciální scéna odkazující k vizuálu alba. Jeho autorkou je designérka Linda Vránová.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY