SLASH feat. Myles Kennedy & The Conspirators vystoupí v únoru v Praze

07.09.2018 12:26 - Tisková zpráva | foto: BMG Rights Management

Kytarista a skladatel Slash vystoupí společně s Mylesem Kennedym a The Conspirators 9. února 2019 v pražské O2 areně. Stane se tak na podporu nového alba "Living The Dream", které vyjde 21. září.

Slash se proslavil jako kytarista skupiny Guns N' Roses, kterou v roce 1985 spoluzakládal. Než ji v roce 1996 opustil, aby se věnoval sólové kariéře, natočil s ní pět alb. Působil i v různých projektech, v superskupině Velvet Revolver se například sešel s bývalými spoluhráči z GNR nebo se zpěvákem Scottem Weilandem ze Stone Temple Pilots.

První sólovku vydal v roce 2010 (hostují na ní například Ozzy Osbourne, Dave Grohl z Foo Fighters nebo Fergie z Black Eyed Peas), o dva roky později následovala deska "Apocalyptic Love", na níž už spolupracoval se zpěvákem Mylesem Kennedym z kapely Alter Bridge.

Poslední nahrávka "World On Fire", která vyšla v roce 2014 pod hlavičkou Slash feat. Myles Kennedy & The Conspirators, je tedy jeho třetím sólovým počinem a druhým albem v sestavě s Mylesem Kennedym, bubeníkem Brentem Fitzem a basákem Toddem Kernsem. Toto album získalo velmi dobré recenze po celém světě a dařilo se mu i ve světových hitparádách. Titulní skladba alba, první singl "World On Fire", vystoupala až na hitparádový vrchol v americkém Rock Radiu.

Čtvrté album "Living The Dream" je nyní na cestě, a získá tak uvedeným turné i živou podporu.

Vstupenky bude možné zakoupit v síti TicketPortal.cz od 19. 9. 2018 10.00 hodin v cenovém rozmezí 1 190 - 1 590 Kč. Počet lístků na osobu je omezen na 2 kusy.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY