Paul van Dyk ohlásil na říjen další studiové album

20.09.2018 16:03 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

I když to vypadalo, že letní rezidentní vystoupení na Ibize, o kterých jsme před časem informovali, budou tím největším projektem, který letos německý DJ a producent Paul Van Dyk nabídne, opak je pravdou. Šestačtyřicetiletý hudebník před pár dny totiž všechny překvapil zprávou, že v říjnu vydá nové album.

Paul van Dyk - Music Rescues Me
© facebook interpreta
Pokud nedojde k dalším změnám, nástupce loňské úspěšné desky "From Then On" vyjde v půli října a ponese název "Music Rescues Me". Přesný obsah alba prozatím nebyl zveřejněn, Dyk pouze poodkryl jména několika hostů. Chybět nebude Giuseppe Ottaviani, Jordan Suckley, James Cottle, kolumbijský talent Steve Dekay nebo americká zpěvačka Plumb. Poslední zmiňovaná je ke slyšení v titulní písni, která se stala i pilotním singlem celé desky. Pokud jste song ještě neslyšeli, napravit to můžete v odkazu přímo pod článkem.

Paul van Dyk se rozhodl vydání desky pojmout ve velkém stylu a u této příležitosti chystá v Londýně velkou launch show. Uskuteční se 12. října v tamějším klubu The Printworks, který je v této metropoli aktuálně považován za jeden z nejprestižnějších. Na zmiňované party, kde budou poprvé veřejnosti představeny songy z nové desky, ze ukážou všichni, kteří se na desce "Music Rescues Me" podíleli, a navíc by show měla být přenášena i přes sociální sítě. Pokud byste u toho chtěli být osobně, zde máte možnost zakoupit vstupenku.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY