Markus Schulz novinkou "Upon My Shoulders" opět míří do popových vod

27.08.2018 17:58 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Když německý DJ a producent Markus Schulz letos na jaře vydal EP s názvem "In Bloom", bylo vcelku jasné, že to nebude všechno, co pro své fanoušky plánuje. Krátce poté namíchal setík pro nový díl kompilace "In Search Of Sunrise" a na sociálních sítích následně ohlásil i podzimní turné k novému autorskému albu, které v současné době dokončuje.

O jeho obsahu prozatím známo mnoho není, jasné ale je, že na něm najdeme i pilotní singl "Upon My Shoulders". K napsání písně Markuse inspiroval loňský ročník festivalu Tomorrowland, kdy během jeho vystoupení na hlavním pódiu zaznamenal tisíce tančících, kteří na svých ramenou drželi své partnerky či blízké. Stále měl obraz tohoto silného okamžiku v hlavě, a tak sedl a napsal o něm píseň. "Jediné, co jsem od prvního okamžiku věděl, byl fakt, že do songu chci mužský vokál," dodává sám Schulz.

A tak se i stalo. O spolupráci byl požádán zpěvák Sebu, tedy polovička úspěšného amerického dua Capital Cities. Výsledek zní velmi optimisticky, perfektně ladí k aktuálnímu letnímu počasí, avšak pro Markuse jde o další útěk od klasického trancového zvuku k popu, což ne každý jeho fanoušek může s libostí přijmout.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY