David Guetta vydá sedmé řadové album "7" v polovině září. Nabídne až tři desítky písní

31.08.2018 13:20 - Jaromír Koc | foto: What a Music

Francouzský DJ a producent David Guetta nás posledních patnáct měsíců pravidelně zahrnuje singly, ale další studiové album stále nějak odkládal. Tedy až do nynějška. Před pár dny potvrdil jeho vydání a okamžitě s velkou pompou představil i hvězdný seznam hostů.

David Guetta - 7
© facebook interpreta
V pořadí sedmé studiové album ponese prostý název "7" a fanoušci se ho dočkají již 14. září. Milovníci fyzických nosičů mohou vybírat z verze na vinylu a dvou různých dvojdiskových kompletů. Základní verze na prvním disku nabídne patnáct songů, kde francouzskou ikonu doprovází například Nicki Minaj, Justin Bieber, Sia, Bebe Rexha, Steve Aoki, Martin Garrix, Jess Glynne, vokalistky Madison Beer a Stefflon Don nebo rapperka Saweetie.

Druhý disk potěší především milovníky klubové scény. Zde po čase nechává Guetta ožít svoje alter ego jménem Jack Back a představí jedenáct převážně instrumentálních songů. Pomyslným bonusem bude nová verze songu "Just A Little More Love", tedy jednoho z prvních hitů, kterým se tento Francouz proslavil.

Na své si přijdou i milovníci limitovaných edicí. Ta k desce "7" bude mít o trošku hezčí balení, rozsáhlejší booklet a především i čtyři bonusové songy včele s nedávným hitem "Mad Love", který Guetta vytvořil se Seanem Paulem, nebo klubovou hitovku "Dirty Sexy Money", na které se podíleli Afrojack, Charli XCX a French Montana.

Vydání nového alba aktuálně propaguje singl "Don't Leave Me Alone" s hostující Anne-Marie, jehož video najdete níže. Kompletní tracklist desky najdete například zde.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY