Brutal Assault ohlašuje soupisku warm-up párty

23.07.2018 08:39 - Jiří V. Matýsek | foto: facebook interpreta

Necelé tři týdny zbývají do otevření bran pevnosti Josefov u Jaroměře a startu třiadvacátého ročníku metalového svátku Brutal Assault. Oficiálně prvním festivalovým dnem bude středa 8. srpna. To vystoupí například Paradise Lost, Francouzi Gojira, Cannibal Corpse či domácí post-hardcoroví Lvmen. Pro nedočkavé si však organizátoři připravili již na úterý warm-up párty, jejímiž hlavního hvězdami jsou Suicidal Tendencies. Nebudou ale rozhodně jediní.

Pro první návštěvníky zahrají také domácí black metalové legendy Root, které doplní další dvě domácí kapely, Gride, kteří kombinují grind s hardcorem, a hardcore-thrasheři Beast Within The Sound. Zapomenout bychom neměli ani na rakouské death/grindové řezníky Monuments of Misantrophy.

Areál bude otevřený od druhé hodiny odpolední, struny se rozdrnčí kolem páté hodiny.

Organizátoři rovněž zveřejnili line-up experimentální KAL stage (The Keep - Ambient Lodge), která skýtá vítaný oddech od divokých a rozjásaných davů a je určena pro všechny experimentálně laděné duše mezi přítomnými metalisty. Vystoupí na ní celkem patnáctka projektů, mimo jiné slovenská Ľahká múza, domácí LOFN, Britové Mollusk King či Němci Phelios nebo Apoptose.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY