Indie rockový nářez The Hunna se vrací do Prahy

16.07.2018 18:42 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

The Hunna je čtyřčlenná indie rocková kapela z anglického Hertfordshire. Potkali se na střední, kde založili kapelu. Jejich talentu si zpočátku všimli rozhlasoví moderátoři BBC Zane Lowe nebo Annie Mac a pasovali je do role nových nadějí britské kytarové scény. Zda měli pravdu, se můžete přesvědčit už 1. prosince v Café V lese, kde odehrají svůj první samostatný koncert. Vstupenky (395 Kč) budou v prodeji od 20. července na stránce fource.cz nebo v sítích GoOut a Ticketmaster.

Poté, co se stali oblíbenými na lokální scéně, začali pracovat na nových písních společně s Timem Larcombem, producentem Lany Del Rey nebo Halsey. Nahráli spolu i nejúspěšnější singl "Bonfire", který má na YouTube přes milion zhlédnutí: "Byla to úžasná zkušenost spolupracovat s někým takovým. Píseň jsme měli napsanou už delší dobu, ale teprve on tomu dal tu správnou podobu," komentovali The Hunna spolupráci pro server Unitedbypop.

Kapela se poté vydala na tour s bristolskými Coasts, parťáky z nezávislého labelu High Time Records, s nimiž objeli celou Evropu a navštívili i pražské Rock Café. Před pár dny The Hunna vydali svou druhou desku "Dare". Naleznete na ní i úspěšné singly "Summer" s parádním videoklipem a titulní "Dare". Její vydání komentovali následovně: "Je to naše nejupřímnější album o čase po vydání naší první desky. Je o všem dobrém, zlém i o zlomených srdcích a těch, které milujeme, ale i o našich ztrátách a hněvu. Tahle deska ztělesňuje všechny emoce, které jsme kdy cítili."



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY