Monarchisté uspořádali předvolební koncert za monarchii

04.01.2003 05:00 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Za monarchii
© facebook interpreta
Koncert, pořádaný v úterý 7.1. v Lucerně studentským spolkem Babylon, nabídne večer plný hudby, poesie, divadla, diskusí a přednášek.

Z kapel se zde objeví TONY DUCHÁČEK & GARAGE, SERGENT PEPERE (FR), VELVET UNDERGROUND REVIVAL, ECHT!, JÉ JÉ NEDUHA & EXTEMPORE BAND, POD ČERNÝ VRCH, V.R.R.M., FRU FRU SERIOUS, ZÁVIŠ, AHMED MÁ HLAD. Navíc zde proběhne autogramiáda s autory knihy "Kádrový dotazník" (rozhovory se 16 českými undergroundovými básníky (Bondy, Wernisch, Topol, Jirous, Krchovský, Marks a další). Na podporu intronisace královny vystoupí ve feministickém oratoriu ženské duše Mirka Vodrážková (klávesy), Antonie Svobodová (tanec) a Helena Zaoralová (zpěv) v ukázce projektu CARMINA FEMINA. Za monarchisty promluví básník Eugen Brikcius a nakladatel Alexander Tomský.

Vstupenky jsou k dostání v distribuci Ticketstream a Ticketpro za cenu 270,- Kč nebo 310,- Kč s knihou "Kádrový dotazník" (v předprodejním místě v pasáži Lucerna) + distribuční poplatky. Vstupenky budou k dostání v místě před koncertem.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY