Rick Astley se v půlce prázdnin připomene novinkou "Beautiful Life"

05.06.2018 10:51 - Dan Hájek | foto: BMG

Před pár dny se stavil na oslavu narozenin Kylie Minogue a hned poté Rick Astley oznámil, že vydá nové album. To dostalo název "Beautiful Life" a vyjde v půlce prázdnin. Rick je autorem všech skladeb, sám si desku i produkoval a nahrál, první ukázkou je pak titulní (hned úvodní) track

Rick Astley - Beautiful Life
© facebook interpreta
Osmá řadovka (případně devátá, pokud budeme počítat i oficiálně nevydanou desku "My Red Book", již dostali jen členové jeho fanklubu jako CDr) naváže na dva roky starou nahrávku "50". Rick se proslavil v druhé polovině osmdesátých let minulého století, kdy si jej vyhlédlo producentské trio Stock-Aitken-Waterman, s nimi natočil dvě hitová alba "Whenever You Need Somebody" a "Hold Me In Your Arms". S další dekádou se osamostatnil a upozornil na sebe deskou se symbolickým jménem "Free", byl na ní i soulem líznutý hit "Cry For Help". První comeback přinesl tanečně laděné "Keep It Turned On" (2001). K dalšímu návratu napomohl internetový virál s rickrollingem, tedy s jeho tanečními kroky, které předváděl v hitovce "Never Gonna Give You Up". Tu si loni zahrál naživo s Foo Fighters, kteří jej pozvali na stage během londýnského koncertu.

Novinka Ricka Astleye "Beautiful Life" vyjde v pátek 20. července a přinese těchto dvanáct písniček: Beautiful Life, Chance To Dance, She Makes Me, Shivers, Last Night On Earth, Every Corner, I Need The Light, Better Together, Empty Heart, Rise Up, Try, The Good Old Days. Album vyjde v mnoha formátech, včetně balíčků s vinylovým picturediskem nebo podepsanými fotkami. Více informací můžete čerpat v jeho oficiálním obchodě. Na podzim pak zpěváka čeká i britské turné.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY