Roger Shah vydal po téměř sedmi letech nové autorské album

03.06.2018 18:08 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Pokud alespoň trochu sledujete aktuální trancovou scénu, jistě je vám jméno Roger Shah povědomé. Tento německý DJ a producent se hudbě věnuje již přes dvacet let a za tu dobu se dokázal etablovat mezi nejsledovanější zástupce elektronické a trancové scény. Poslední autorské (dvoj)album s názvem "Openminded!?" ale vydal v roce 2011 a až nyní přichází s jeho nástupcem.

Poslední léta se Shah uchýlil k tvorbě úspěšných DJských kompilací "Magic Island: Music For Balearic People", kterých má na svém kontě již osm. Kromě toho ale v tichosti více než tři roky pracoval na novém materiálu, který nyní vychází pod názvem "No Boundaries".

Roger Shah - No Boundaries
© facebook interpreta
"Vznik této desky byl velkým dobrodružstvím. Když nyní poslouchám každou z nových písní, přesně si vzpomínám, v jakém citovém rozpoložení jsem se při jejím vzniku nacházel. Pracovat na desce delší dobu je pro mě úplně novou zkušeností. Nové album věnuji své mamince, která bohužel zemřela ještě dřív, než si ho mohla poslechnout ve finální podobě," dodává na adresu své novinky Roger.

Dvojalbum "No Boundaries" přináší kolekci písní, s nimiž německému DJi a producentovi v mnoha případech pomohli kolegové z hudební branže. Mezi hosty najdeme například JES, Aly & Fila, Susana, Sied van Riel nebo Stoneface & Terminal. Pomyslným bonusem je i Rogerův remix, který vytvořil pro Tiëstův projekt Allure.

Titul "No Boundaries" vyšel počátkem května digitálně, v druhé polovině na kompletu dvou CD. Do České republiky se dostává v rámci distribuce v prvních červnových dnech. Pokud byste ho nemohli sehnat, pořídit si jej můžete například i zde.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY