Masayoshi Fujita potřetí rozezní vibrafon na "Book Of Life"

31.05.2018 12:12 - Dan Hájek | foto: facebook interpreta

Po deskách "Stories" (ta vyšla pouze na tokijské značce Flau) a "Apologues" se Masayoshi Fujita hlásí o slovo s novým materiálem. Ten vyjde pod názvem "Book Of Life" na konci července, ve stejný termín se své reedice (s novým přebalem) dočká i již zmíněný debut "Stories". A z novinky je ke slyšení první ukázka, skladba "It's Magical".

Masayoshi Fujita - Book Of Life
© facebook interpreta
Masayoshi nové album (obal vidíte nalevo) popisuje jako jakési uzavření trilogie improvizací na vibrafon. Dřívější skladby měly podklad v příbězích o přírodě a zvířatech, novinka bude čerpat z vyprávění o lidech a párech, které tento multitalent, nyní žijící v Berlíně, potkal nebo které se vynořily v jeho imaginaci. Hudebně prý máme očekávat mnohem komplikovanější útvary s prvky orchestrace - smyčců, dechů a sborových fragmentů. Ty mu nazpívali jeho hosté Peter Broderick, Hatis Noit, David Allred a sbor Shards, který hostoval i na poslední desce Nilse Frahma "All Melody".

Album "Book Of Life" vyjde v pátek 27. července a přinese těchto deset kompozic: Snowy Night Tale, Fog, It’s Magical, Old Automation, Book Of Life, Harp, Mountain Deer, Sadness, Misty Avalanche, Cloud Of Light. K dostání bude na tradičních formátech - digitální download, CD, vinyl a v limitovaném nákladu bude k dispozici i čirý vinyl. Vše můžete již nyní objednávat na stránkách Erased Tapes, kde Masayoshi Fujita nyní vydává.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY