Celine Dion se v "Ashes" spřáhla s Deadpoolem

06.05.2018 09:10 - Tomáš Navrátil | foto: facebook interpreta

Celine Dion se poslední roky potýkala především s těžkou životní situací. Nyní se pomalými krůčky vrací zpět na hudební scénu i s anglicky zpívanými skladbami. Od dojemné "Recovering" uběhly už dva roky a zpěvačka nyní představuje novou píseň s názvem "Ashes".

Není překvapivé, že song bude součástí soundtracku pro nově chystaný film. Za dvě takovéto spolupráce si Celine odnesla několik ocenění včetně plešatých Oscarů. Překvapivější ale je, k jakému snímku se nyní hlásí. Sice se jedná také o plešouna, ten ale není zlatý od hlavy k patě, zato sprostý jako dlaždič. Do kin se nyní podívá druhý díl neuvěřitelně úspěšného blockbusteru "Deadpool". Tato komiksová legrácka si nebere servítky a vše ukazuje a říká na plnou hubu. Krev stříká, vazy se lámou a do toho maskovaný antihrdina hláškuje o sto šest.

Těžko si pak k filmu přiřadit gradující a dojemnou skladbu "Ashes". V doprovodném videu Celine Dion majestátně zpívá v záři divadelních reflektorů a chvílemi se přidávají záběry ze zmiňovaného filmu, který v ukázkách připomíná pořádnou romanťárnu z pera Rosamundy Pilcher. I samotná postava Deadpoola kolem zpěvačky tančí s jemnými a dokonalými baletními figurami. Závěr videa má velmi milou pointu a ukazuje, že i tato dáma si ze sebe umí udělat srandu. Škoda jen jejího digitálně vyhlazeného obličeje.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY