Verona uzavírá svou první slavnou etapu kompletem nejslavnějších singlů

02.05.2018 11:28 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Verona se rozhodla uzavřít první část své kariéry výběrem největších hitů "The Singles 2002 - 2016". Již dříve se kvůli rodinným důvodům rozhodla z projektu odejít zpěvačka Markéta Plecháčová (dříve Jakšlová). Tu nahradila Veronika Stýblová . I to bylo důvodem pomyslného dokončení jedné kapitoly Verony.

Verona - The Singles 2002 - 2016
© facebook interpreta
"Když se ohlédnu zpět do roku 2002, připadá mi to už hodně dávno, ale na druhou stranu těch šestnáct let tak rychle uteklo, až mě to trochu překvapuje. Ta spousta zážitků a zkušeností by asi vydala na knížku, ale za nás vždy mluvila hudba, a tak u ní zůstáváme i tentokrát. Album je vlastně takové 'díky' našim fanouškům za všechny roky, které nám byli věrni," vyznává se Markéta Plecháčová.

"Myslím, že my dva na sebe vždycky zůstanem napojený jako bratr a sestra. Děkuju Maky za všechno, co jsme spolu prožili, a příznivcům za přízeň a podporu. Moc se těším na další songy, který pro ně budu společně se svojí novou kolegyní Verčou dělat. Dám do toho jako vždy celý srdce," doplňuje Peter Fider.

Tracklist výběru je následující: Krásnej den, Náhodou, Co nejdýl, Rovnováha, Nejsi sám, Kde lásku brát, Jen tobě, Den co den, Girotondo, Naposled, You Gotta Move On, Stay With Me, Do You Really Wanna Know, Za všechno může čas, Ztracená bloudím, Hey Boy, Bez tebe, Up To The Stars, Fallin In Love, Volnej pád, Láskoproud, Nech si zdát, Teď a tady, Endless Day.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY