Dokaž, že jsi nejlepší. Red Bull Music 3Style je znovu v Česku

17.04.2018 09:10 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Nejprestižnější světová soutěž v DJingu Red Bull Music 3Style měla loni v České republice svou premiéru. Letos se opět vrací, a vyzývá tak znovu všechny DJs k boji o místo ve finále v Taipei na Tchaj-wanu. Stojíš si za svým stylem? Chceš prorazit na mezinárodní scéně? Chceš sdílet své zkušenosti a učit se novým věcem? Pak je ten pravý čas se zavřít do studia a začít pracovat na pětiminutovém tracku, který ti může změnit život. On-line registrace startuje právě teď.

Chceš-li reprezentovat Českou republiku na Olympijských hrách v DJingu, musíš nejdřív vytvořit a nahrát pětiminutové video s trackem, který bude složen z mixu tří hudebních žánrů dle vlastního výběru, a vložit ho na http://www.redbullmusic3style.com/. Registrace probíhá od 16. dubna do 31. května 2018. Není to složité, celým procesem nahrávání tě provede formulář. Pak už můžeš jen s napětím čekat, jestli se dostaneš do nejlepší šestky DJs v České republice, kteří postoupí do národního finále. Jestli se tak stane, se dozvíš poslední týden v červnu. Ve stejnou dobu bude vyhlášeno světové turné a to, kdo získá divokou kartu na světové finále ze zemí, kde národní finále probíhat nebudou.

Odpověď nemůže dát nikdo jiný než DJ Roxtar (na snímku), loňský vítěz české kvalifikace a účastník světového finále v Krakově, které se konalo letos v únoru: "Red Bull Music 3Style je soutěž, kde můžeš pustit uzdu svojí kreativitě. Je o sbližování lidí skrze nezapomenutelný zážitky plný energie. Týden v Krakově byl ten nejlepší týden DJský kariéry v mém životě a přeji to každému. Měli byste si to zkusit, je to něco neuvěřitelnýho."

Od srpna do listopadu se soutěž rozjede do dvaceti zemí Evropy, Asie, Pacifiku a Ameriky oslavovat umění DJingu. Nejlepších šest DJs vybraných z online záznamů bude navzájem mezi sebou bojovat o to, kdo dokáže během patnácti minut dostat publikum nejvíc do varu. Soutěžní track bude muset být složen opět ze tří různých žánrů a DJ musí porotu přesvědčit o své originalitě, zručnosti za gramofony, perfektní práci s CD přehrávačem a mixem a schopnosti oslovit publikum. Vítěz pak může pomalu balit na cestu na Tchaj-wan.

Red Bull Music 3Style není jen soutěž. Je to akce s největší koncentrací těch nejlepších DJs, kteří se od sebe navzájem učí, rozvíjejí své schopnosti a oslavují umění mixované hudby společně s do rytmu se pohupujícím nekonečným zástupem lidí. Red Bull Music 3Style hledá a představuje nové talentované DJs, propaguje DJ kulturu a usiluje o její rozvoj. Sleduj www.redbullmusic3style.com a ze soutěže ti nic neunikne.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY