Juraj Hnilica vydal druhé album a během dubna ho naživo představí na turné v Česku

12.04.2018 17:46 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Po třech letech vydal slovenský zpěvák Juraj Hnilica své druhé album "Slnečný...". Interpret, který se stal známý díky své účasti v soutěži Česko Slovensko má talent, se jím pokusí navázat na úspěšný debut "Dovol'te mi predstavit se Vám". Toho se prodalo šest tisíc kusů.

V průběhu dubna představí Hnilica, ve zmíněné soutěži nakonec bronzový, svůj nový materiál na turné po českých klubech. Slovenský křest alba proběhl těsně po Vánocích v jeho rodném Martině, kde vznikl také jeho nejnovější videoklip k písničce "Zem sa kýva do stran". "Jsem nesmírně šťastný, že celý duben budu mít možnost hrát v různých koutech České republiky. Mám rád českou kulturu a celkově je mi sympatické, že u našich bratrů mají mnohem víc v oblibě písničkáře," míní.

"Protože jde čistě o sólové akustické turné, jsem sám zvědavý, jak budou moji tvorbu lidé vnímat a jaké pocity jim přinesou moje písně. Miluji hraní s kapelou, ale taktéž i právě sólové, kde můžu být variabilnější a svobodnější," prozrazuje Hnilica. "Moc se těším na spoustu nových skvělých lidí, které budu mít možnost poznat," dodává.

Přehled koncertů:

12.04. - Šumperk (H-Club)
13.04. - Blansko (Katolickým dům)
14.04. - Olomouc (The Hunt Club)
19.04. - Zlín (Kavárna Továrna)
20.04. – Liberec (R66 club)
21.04. - Poděbrady (Restaurace v Pivovaře)
26.04. - České Budějovice (Klub Slavie)
27.04. - Rakovník (Galerie Samson Cafeé)
28.04. - Praha (Carpe Diem)



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY