Solarstone vydal ve vší tichosti nové autorské album

08.05.2018 11:14 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Rok 2018 by měl přinést mnoho nových studiových alb určených (nejen) pro milovníky trance. Na nové desce pracují Armin van Buuren, Markus Schulz nebo Gareth Emery. Nezahálí ani britský DJ a producent Solarstone, který novou desku vydal bez větší mediální propagace.

Solarstone - ..---
© facebook interpreta
Jeho novinka dostala název ". . - - -" a je jakýmsi pokračováním loňské, kritikou i fanoušky chválené desky. Zatímco první díl byl spíše melancholický, novinka sází na klasický pure trance. To však neznamená, že by písně neměly hlubší podtext. Aktuálně byla do éteru tanečních rádií nasazena píseň "Thank You", kterou Solarstone složil jako poctu svému nedávno zemřelému otci.

Kolekce osmi písní i tentokrát podpořilo několik hostů - o zpěv se postaral například Jonathan Mendelsohn, začínající Thea Riley nebo osvědčená Meredith Call, s kterou Rich Solarstone spolupracoval v minulosti již mnohokrát.

Titul ". . - - -" je k mání od 4. května digitálně, s několikadenním zpožděním vychází i na CD. K nám se dostane v rámci distribuce, pokud byste však nechtěli čekat, zakoupit si ho můžete zde, popřípadě tady. Na druhém odkazu si navíc můžete vybrat mezi podepsanou a nepodepsanou verzí.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY