Finále soutěže kapel Spark Fresh Blood proběhne v KD Gerbera

25.03.2018 10:06 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Finále soutěže českých a slovenských rockových a metalových kapel, Spark Fresh Blood 2017, se blíží. Finálový koncert proběhne v sobotu 31. března v KD Gerbera v Českých Budějovicích. Akce startuje již ve 12:30.

Z více než čtyř set přihlášených kapel se dostalo do finále šest kapel ze všech koutů České republiky. Kapely nejdříve nominovala do semifinále odborná porota magazínu Spark, největšího a nejstaršího rock-metalového magazínu u nás, a poté vybrali finálovou šestici fanoušci hlasování na internetu.

Finálovou sestavu tvoří kapely Meresiew, Pawnshop, Horrible Creatures, Born This Way, Embrace The Darkness a Dying Passion. Ty se utkají o celkově dvě hlavní ceny, Cenu Sparku a Hlas lidu. Cenu Spark vybere odborná porota a Hlas lidu poté určí návštěvníci svým hlasováním přímo na místě. Jako speciální hostitel akce se představí moravsko-pražská kapela Traktor a jako předskokan pak bučovičtí Forrest Jump.

Na akci proběhne i speciální metalová přehlídka ve spolupráci s místní značkou Black Manon. Spark Fresh Blood 2017 pořádá Rockový magazín Spark ve spolupráci s bandzone.cz a dalšími partnery. Vše podstatné informace se dozvíte na FB události Spark Fresh Blood 2017.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY