Na další díl "Subculture" si John O' Callaghan pozval nováčka Cold Blue

13.03.2018 18:14 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Pokud se alespoň trochu věnujete aktuální taneční scéně, jistě vám bude znám irský trancový DJ a producent John O' Callaghan. Ten doposud prodal tři řadová alba, ale poslední léta se specializuje především na kompilace. A právě v těchto dnech na trh míří další pod názvem "Subculture".

Poslední díl kompilace pod touto hlavičkou vyšel na podzim roku 2015, kdy se na něm kromě Johna podílel například i Standerwick. Tentokrát irského producenta a remixéra doplňuje jeden z největších trancových objevů minulého roku - jednočlenný německý projekt Cold Blue, za kterým stojí rodák z Mohuče.

Na prvním disku, který je tradičně v režii Johna O' Callaghana, najdeme nejen novinky samotného autora mixu, ale i exkluzivní tracky od Giuseppe Ottavianiho, Craiga Connellyho, Temple One nebo Sieda van Riela. Cold Blue pro změnu na druhý disk zařadil pouze svoji tvorbu - deset vlastních songů a čtyři remixy, které vytvořil například pro Alexe Di Stefana nebo Davida Forbese.

Zmiňovaná kompilace je k mání v digitální podobě od konce února, fyzické verze se do prodeje dostávají až v těchto dnech. Česká republika se distribuce dočká koncem března. Pokud nechcete čekat, můžete si "Subculture" objednat například zde.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY