Paul van Dyk láká (nejen) do Brna novým singlem "Breaking Dawn"

11.03.2018 16:01 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Německý DJ a producent Paul van Dyk na podzim minulého roku vydal skvělé album "From Then On...", kterým jednoznačně potvrdil, že se již dostatečně zotavil z nepříjemného pádu, po kterém několik měsíců bojoval o svůj život. A nyní tak úspěšně pokračuje v propagaci zmiňované desky, kterou nyní podporuje singlem "Breaking Dawn".

Paul van Dyk poslední léta hudebně trošku koketoval, a od svého klasického trancového zvuku se odklonil. Poslední deskou však jednoznačně potvrdil, kde má své hudební kořeny, a vrátil se k songům se 135-140 BPM. Aktuální singl "Breaking Dawn", na kterém se podílel i jeho kolega Alex M.O.R.P.H., sám autor vnímá jako oslavu toho, že trance si opětovně nachází více a více fanoušků a opět plní velké haly a stává se nedílnou součástí těch největších světových festivalů. Pro aktuální vydání se track navíc dočkal i klubového kabátu, který si můžete poslechnout zde.

O tom, jak to Paul van Dyk nyní zvládá za mixážním pultem, se budou moci velmi brzy přesvědčit i fanoušci u nás. Německá legenda se již 23. března představí v brněnském Bobycentru. Pokud chcete být o toho, na nic nečekejte, v prodeji jsou již poslední desítky lístků.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY