Do Prahy se vrací The Rolling Stones. Začátkem července zahrají v Letňanech

26.02.2018 09:56 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

To, o čem se již týdny spekulovalo, je nyní konečně oficiální. Do Prahy se vrací jedna z největších rockových legend - The Rolling Stones. Jejich koncert se uskuteční 4. července na letišti v Letňanech.

Kapela v minulém roce po Evropě absolvovala veleúspěšné turné s názvem "No Filter", a tak je vcelku logické, že jeho druhá část na sebe nenechala dlouho čekat. Pokračování "STONES - NO FILTER" odstartuje 17. května v Dublinu a bude čítat pouhých jedenáct zastávek, mezi kterými nebude chybět Londýn, Berlín nebo právě Praha, ve které Stouni odehrají předposlední koncert této šňůry.

The Rolling Stones nabídnou fanouškům setlist, který bude plný klasických hitů, jako jsou "Satisfaction", "Paint It Black", "Jumpin Jack Flash'" nebo "Brown Sugar", ale zároveň dojde i na mnoho hudebních překvapení a náhodně vybraných songů. Jako vždy nebude chybět ani velkolepá produkce a nejmoderněji navržená scéna.

Vstupenky půjdou do prodeje od 9. března a jejich cena začne na částce 1 990 Kč. K dispozici bude i omezený počet VIP balíčků, které budou obsahovat úžasný výběr vstupenek (včetně vstupenek do ultra-exkluzivního No Filter Pitu), limitovanou edici litografií, VIP upomínkové předměty a mnohé další věci. Fanoušci mohou také využívat různé cestovní balíčky, které budou k dispozici ve všech městech. Vše podstatné přinese již brzy nově zřízený web.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY