Kylie Minogue svůj nový singl "Dancing" poslala zpátky do osmdesátých let

26.02.2018 08:46 - Tomáš Navrátil | foto: facebook interpreta

Na začátku dubna přinese Kylie Minogue své nové studiové album "Golden". Propagace pilotního singlu proto začala nabírat na obrátkách. Silně návyková skladba "Dancing" se dočkala již svého prvního živého vystoupení (video níže), ale i představení několika remixů.

Kylie patří mezi tu malou hrstku interpretů, kteří ještě vydávají své skladby i na fyzických nosičích. Přeci jen její fanouškovská základna je početná a obohatit své sbírky chce ještě spousta posluchačů. Singl "Dancing" prozatím vyjde na sedmipalcovém vinylu a bude jej doprovázet i nová skladba "Rollin". Uvidíme, zda remixy dostanou nějakou hmatatelnou podobu.

Prvním představeným remixem se stala verze od uživatele Initial Talk. Ten na svých internetových kanálech baví tím, že současné hitovky předělává do podoby evokující osmdesátá léta. Kylie využila tohoto trendu a svůj aktuální song nechala překopat, jako by byla znovu na začátku kariéry. "Dancing" tak náhle zní jako z produkce tria Stock, Aitken a Waterman a snadno by zapadl vedle hitů "I Should Be So Lucky" nebo "Hand on Your Heart". Jako nostalgická legrácka písnička funguje i v této podobě skvěle. Výsledek dokazuje, že osmdesátky byly dobou velkých hitů, které můžou konkurovat i dnešní EDM vlně.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY