Fever Ray odhalila členky své kapely v klipu "IDK About You"

23.02.2018 14:51 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Fever Ray krátce před zahájením svého turné k aktuálnímu albu "Plunge", se kterým v pondělí 26. února vystoupí také ve Foru Karlín, zveřejnila nový klip k "IDK About You", poslední kapitole jejího příběhu, který vznikl na podporu jejího nového alba. Fever Ray v klipu představuje kapelu, která ji na turné doprovází. Na Instagramu Fever Ray se dozvíte vše o členkách skupiny - Karin Dreijer, Liliana Zavala, Mikaela Hansson, Maryam Nikandish, Diva Cruz a Helena Gutarra. Stejně jako její předešlé klipy i tento v Stockholmu režíroval Martin Falck. Níže je celý příběh "Plunge".

"Plunge" - vyšlo jako download v říjnu 2017 - bylo nadšeně přijato kritikou a dostalo se do čela mnoha výročních Best Of na konci roku 2017. CD a LP alba budou k dispozici na jaře. Předobjednávky a stream zde.

Turné Plunge bylo zahájeno parádní vizuální show 19. února ve Vídni a zakončeno bude 12. srpna na helsinském Flow Festivalu. Koncert v pražském Foru Karlín, na kterém jako support vystoupí Tami T, se uskuteční 26. února od devatenácti hodin, konec se předpokládá kolem 22:30. Vstupenky za 890 Kč + poplatky jsou k zakoupení na www.goout.cz a v sítích Ticketpro a Ticketportal, na místě v den koncertu za tisíc korun.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY