Verona si v novince udržuje svoji laťku, singl "Complicated" to však bude mít komplikované

14.02.2018 18:46 - Jaromír Koc | foto: BrainZone

Jak jste již možná zaznamenali, domácí taneční duo Verona prošlo v nedávné době změnou. Zpěvačka Markéta Jakšlová se rozhodla seskupení opustit a věnovat se plně svojí rodině. Peter Fider se tak mohl na Veronu buď zcela vykašlat, nebo hledat za Markétu adekvátní náhradu. Tu našel ve zpěvačce Veronice Stýblové, která se zhruba před pěti lety zviditelnila v SuperStar.

A aby nezůstalo jen u pouhé informace o změně, odjelo nové duo v druhé polovině ledna do Los Angeles, kde natočilo klip k prvnímu společnému singlu s názvem "Complicated". I když si můžeme o písních dua Verona myslet cokoliv, v rámci tanečního mainstreamu nemá u nás konkurenci. Pokud byste se zamysleli, určitě byste si vzpomněli minimálně na deset jejich songů, které se staly hity a ještě dnes duní na diskotékách nebo jsou k slyšení z rádií.

A k nim se nejspíš brzy přidá i "Complicated". Peter Fider opět ve studio vykouzlil líbivou melodii, přidal dupák, za který by se nemusela stydět ani lecjaká zahraniční produkce, a hutný, přesvědčivý vokál Veroniky Stýblové tomu všemu dává pomyslnou korunu. I tak to song, který má hodně slušně dotaženou i produkci, nebude mít úplně jednoduché. V klubech určitě žádný problém nebude, ale v dnešní době je nejdůležitější, aby interpreta hrála rádia. Pro ně může být "Complicated" až příliš duc duc a malým mínusem může být i fakt, že song není nazpíván v češtině.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY