Armin van Buuren v novince "Sex, Love & Water" sází na pop a funk

10.02.2018 18:23 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Holandský DJ Armin van Buuren je již dlouhá léta naprostou špičkou ve svém oboru. Poslední dobou se ale projevuje i jako všestranný skladatel a producent, neb každý jeho singl je naprosto jiný. Ve svém nejnovějším kousku zabrousil dokonce do funku.

Armin byl od začátku své kariéry předním zástupcem trancu, před časem to zkoušel s EDM nebo hardstylem, ale nevynechal ani klasický mainstream, který mu otevřel cestu i do komerčních rádií. A do těchto dveří se nejspíš snaží vstoupit i s novinkou "Sex, Love & Water", která je určena rozhodně spíše pro rádiový éter než pro kluby. Holandský mág dal písni tentokrát nádech funku a rychlost snížil až pod hranici 120 bpm.

Bohužel se nejedná o jeho nejlepší počin, spíše o průměr, který prošumí éterem a nezůstane vám po něm vlastně žádná velká emoce. Malým vylepšením je zpěv Conrada Sewella, jehož groovy hlas můžete znát například z hitů Kyga nebo Aviciiho.

Připomeňme, že Armin van Buuren má obrovskou základnu fanoušků i v České republice. Je tak velmi potěšující, že se k nám po letech přijede zase podívat. Společně s kolegou Hardwellem je totiž headlinerem letního open air festivalu Mácháč, který se letos na pláži Klůček v Doksech uskuteční mezi 24. a 25. srpnem. Vstupenky na akci seženete v předprodeji sítě Ticketpro.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY