Upocené modelky dřely s Dogou v montérkách uprostřed oceláren

04.02.2018 21:26 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Sexy čtyřka mladých děvčat si v roztrhaných tričkách a kalhotách vyzkoušela, jaké to je dřít jako brusič, svářeč nebo kovář. Rockeři z kapely Doga obsadili modelky do svého nového klipu "Fabrika rock'n'rollu" a rozhodně je nešetřili. V některých případech bylo horko nejen dívkám, ale i lídrovi kapely Izzimu. "Vše bylo opravdové. Svařovalo se, brousilo, kovalo, jiskry létaly do všech stran. I přes lehká zranění, která při natáčení holky postihly, do toho šly opravdu naplno a vůbec se nebály," přiznal Izzi.

Natáčelo se uprostřed Třineckých železáren za plného provozu. Režisér klipu David Havlena (Spark TV) byl při scénách nekompromisní. Modelky tak musely vytrpět i nesnesitelný žár kovářské výhně. "Když jedné z děvčat zrudly žárem ruce, tak si člověk uvědomí, že to opravdu není legrace a jemné prsty a dlaně mladé modelky nevydrží to, co otrlý kovář. Nechtěl jsem ale při scénách žádné doublery. Poznalo by se to. Každý záběr musel vypadat sexy a bez ladných křivek modelky by to nešlo," objasňuje režisér svůj tvrdý přístup. Klip by se měl dostat do televizí v půlce února.

Klipová skladba "Fabrika rock'n'rollu" pochází z novinkového alba Dogy "Hard werk". Fanoušci na něm najdou i duet s Martou Jandovou "Noc Vášnivá", který zazněl i ve filmu "Muzzikanti". Koncem února pak vyráží Doga na výroční turné Hard werk, na kterém oslaví třicet let na české rockové scéně.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY