Martina Bárta po Eurovizi zamířila do německé SuperStar. Písní od Lady Gaga dojala porotu

28.01.2018 19:54 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Loni nás Martina Bárta, která už několik let žije převážně v Německu, reprezentovala v Eurovizi. S písní "My Turn" do finále nakonec nepostoupila. Nyní zkouší štěstí v německé verzi SuperStar. A má úspěch: porota po jejím prvním vystoupení nešetřila chválou a jednomyslně ji poslala do dalšího kola.

Devětadvacetiletá Bárta zazpívala píseň "Million Reasons" od Lady Gaga. Porotkyni Ellu Endlich svou interpretací dojala k slzám, její kolega Dieter Bohlen poté dokonce prohlásil, že se mu předvedená verze líbila více než originál. Tato slova na českou soutěžící emocionálně zapůsobila, načež se zpěvačka neubránila slzám. Později prozradila, že při zpěvu myslela na svého otce, se kterým ztratila kontakt.

O svém obdivu k Lady Gaga mluvila Martina Bárta už loni, kdy si ji odborná porota vybrala jako naši reprezentantku do Eurovize. "Má úžasný životní příběh, odmalička psala vlastní muziku, pak se vyšvihla na základě svých popových hitů, ale dnes je v pozici, kdy si může dělat, co chce. Inspirují mě její názory, je to zpěvačka, která se nezaprodá jen tak něčemu," řekla před rokem iReportu.

Na záznam zmíněného vystoupení v Deutschland sucht den Superstar se podívejte tady.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY