Rybičky 48 chystají valentýnský dárek pro ženy. Nový klip nabídnou nejdřív jen něžnému pohlaví

23.01.2018 16:26 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Po vyprodaném koncertě ve Foru Karlín si sice Rybičky 48 užívají avizované několikaměsíční koncertní volno, na fanoušky ale přesto nezanevřeli. Na svatého Valentýna totiž představí nový klip. Radost by měl udělat především ženám.  

"Není to tak dávno, co jsme udělali song 'Správní chlapi', a od té doby cítíme, že bychom měli udělat píseň i pro krásnější polovinu lidstva," vysvětluje pohnutky kapely kytarista Petr Lebeda. "Jednak jsme gentlemani z přesvědčení, jednak jsou pro nás ženy nekonečnou inspirací," dodává.

Dámy budou mít po dobu dvanácti hodin možnost klip exkluzivně vidět dříve než muži. "Vážené dámy, dívky, holky, dcery, sestry, matky, babičky, vnučky, zkrátka ŽENY, rozhodli jsme se Vám dát speciální dárek v podobě nového klipu 'Ženy'. Na svatého Valentýna 14. 2. v 8:00 obdržíte od nás mailem speciální prezent v podobě klipu ke zbrusu nové písničce 'Ženy', která vzniká v těchto dnech. Klip bude na 12 hodin jen Váš a zbytek planety ho dostane až večer," vyhlásila kapela na Facebooku. K této výzvě se můžete připojit, pokud se pod tímto odkazem zaregistrujete do kapelního newsletteru. 

"My sázíme na ženskou sílu a bude záležet jen na Vás, kolik bude mít náš nový klip 'Ženy' za 12 hodin zhlédnutí a jestli si zasloužíte speciální bonus, který nebude z virtuálního, ale z reálného světa. Uvědomujeme si, jak obrovskou silou ženy jsou, mnohdy dokázaly měnit dějiny a tam, kde jsme to my muži neúspěšně zkoušeli silou, zabraly vaše ženské zbraně. O jaké speciální překvapení půjde, se dozvíte ze zmiňovaného mailu," shrnuje zpěvák Kuba Ryba. 



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY