Beth Hart vydává album s Joem Bonamassou a znovu zahraje v Praze

23.01.2018 09:45 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

V roce 2011 vyšlo první album nahrané společně zpěvačkou, skladatelkou a blues-rockovou střelou Beth Hart a kytarovým mágem Joem Bonamassou s názvem "Don't Explain". Tři roky nato vydala tato dvojice album "Seesaw", jež získalo nominaci na cenu Grammy a vyšplhalo se na první příčku prodejní hitparády "Billboard Blues". Nyní nadešel čas a tato magická dvojice se opět spojila a 26. ledna vydává další společný skvost, desku "Black Coffee", již stvořili spolu s producentem Kevinem The Caveman Shirleyem. Kolekce obsahuje deset skladeb, které ve svém repertoáru proslavili umělci, jako jsou Edgar Winter, Etta James, Ike & Tina Turner, Steve Marriot, Ella Fitzgerald, Lil' Green, LaVern Baker, Howlin' Wolf, Lucinda Williams nebo Waldeck.

Beth Hart a Joe Bonamassa - Black Cofee
© facebook interpreta
Beth Hart v roce 2017 absolvovala světové turné se svým posledním studiovým albem "Fire On The Floor". Její pražská zastávka v listopadu 2017 ve vyprodaném sále Fora Karlín zanechala v hudebních fanoušcích nezapomenutelný dojem. Už tehdy oznámila, že se za rok vrátí. Tento úspěch umocňuje i skutečnost, že Beth je se svým albem "Fire On The Floor" letos nominována na prestižní Blues Music Awards hned ve třech kategoriích, a to Contemporary Blues Female Artist, Contemporary Blues Album a Instrumentalist - Vocals.

A proto asi nebude velkým překvapením, že více než polovina vstupenek na její čtvrtý koncert, který je naplánován na 29. listopadu v Praze, je již vyprodána. A je na co se těšit. Každý z koncertů, který Beth Hart u nás odehrála, byl zcela jiný. Co se ale nikdy nemění, je nasazení zpěvačky. Beth je upřímně bezprostřední, sálá z ní temperament, je živelná a energická. Nebojí se komunikace s publikem a zapojuje jej přímo do dění koncertu. Je zcela zřejmé, že některé z novinek z jejího nového alba "Black Coffee" 29. listopadu v pražském Foru Karlín zazní. Vstupenky na koncert 29. listopadu 2018 jsou k dispozici v síti Ticketpro v ceně od 990 Kč.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY