Jack White vydá své nové album "Boarding House Reach" v březnu

16.01.2018 16:21 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Minulý týden nažhavil Jack White fanoušky novým singlem "Connected By Love" a další skladbou "Respect Commander", nyní přidává konkrétní podrobnosti ke své chystané třetí řadové desce: Nástupce alba "Lazaretto" z roku 2014 bude k dostání od 23. března pod již dříve oznámeným jménem "Boarding House Reach".

Třináctka písní vznikala ve studiích Sear Sound v New Yorku, Capitol v Los Angeles a také v jeho vlastním Third Man Studio v Nashvillu. K nahrávání si White přizval spoustu hudebníků, z nichž řada má zkušenosti hlavně v žánrech hip hop a r'n'b. Jmenovitě mezi ně patří například Louis Cato (Beyoncé, Q-Tip, John Legend), klávesista Neal Evans (Soulive, Talib Kweli, John Scofield) nebo basista NeonPhoenix (Kanye West, Lil Wayne, Jay-Z).

Hudebník prozradil ještě jednu zajímavost - píseň "Connected By Love" byla hotová jako první, White ji napsal ve svém bytě v Nashvillu. Když na ní pracoval, používal prý stejný typ zařízení, jaký měl k dispozici ve svých patnácti letech.

Tracklist slibuje tyto skladby: Connected By Love, Why Walk A Dog?, Corporation, Abulia and Akrasia, Hypermisophoniac, Ice Station Zebra, Over and Over and Over, Everything You've Ever Learned, Respect Commander, Ezmerelda Steals The Show, Get In The Mind Shaft, What's Done Is Done, Humoresque.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY