Lady Gaga čeká dvouleté angažmá v Las Vegas, přijít si má až na 100 milionů dolarů

02.01.2018 11:32 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Bankovní účet Lady Gaga se raduje, fanoušci už méně - zpěvačka totiž rozšíří řady hudebních hvězd, které své služby upsaly zábavnímu průmyslu v Las Vegas. Vystupovat tam začne v prosinci 2018 a během dvou let slibuje v městě hazardu odehrát 74 koncertů. Podle magazínu Variety je hodnota takového dealu až 100 milionů dolarů. Gaga tak každou svou show zbohatne v dolarech o víc než milion.

"Byl můj celoživotní sen stát se lasvegaskou holkou. Jsem tak přešťastná!" svěřila se jednatřicetiletá popová hvězda na svém Twitteru. Její příznivci však hned začali šířit obavy, že kvůli svému angažmá nebude stíhat další projekty, jako tomu bylo u jejích kolegyň Celine Dion či Britney Spears. Šušká se sice, že smlouva jí umožňuje vydávat novou hudbu i vystupovat v jiných městech, podrobnosti však znají pouze vyvolení.

Než Gaga poprvé nastoupí na pódium své nové rezidence Park Theater, má toho ještě hodně na práci. Na jaře ji čeká odložená evropská část turné k albu "Joanne", na podzim navíc bude mít premiéru film "Zrodila se hvězda" režiséra Bradleyho Coopera, v němž si LG zahraje hlavní ženskou roli zpěvačky Ally, která zažívá raketový vzestup popularity. Kromě toho ke snímku nahrává soundtrack. Těšit ji mohou i dvě nominace na ceny Grammy, které budou v New Yorku vyhlášeny 28. ledna.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY